Oznanila za teden od 1.12. do 7.12.

– Zaradi lažje in hitrejšega načina posredovanja revij in tednika “Družina”, bomo z novim letom naročnike preusmerili na pošto, da boste tako prejemali časopis prej in tudi takrat, ko boste zadržani za obisk svete maše. Hvala za razumevanje.

– Vsem sodelujočim pri pripravi praznovanja Sv. Katarine, Bog povrni!

– Ker v soboto goduje Sveti Miklavž, v nedeljo 7. 12. ob 10.00 ne bo svete maše v župnijski cerkvi, ampak pri podružnici Sv. Miklavža.

– V petek, 5. 12. ob 16.00 in 17.00 prihod Svetega Miklavža, na Katarino bo Sveti Miklavž prišel ob 18.00.

– Iskrena hvala za zelenje ter sodelavkam Karitasa za izdelavo adventnih venčkov in pomoč veroučencem pri njihovi izdelavi, vam vsem pa za vsak dar, s katerim ste podprli delo sodelavk Karitasa.

– V nedeljo zvečer bo akademija na čast Brazmadežni Devici Mariji. Akademijo pripravljajo članice Svetopisemske skupine.

– Pred nami je čas milosti. Adventni čas je čas pričakovanja, zato ste vabljeni, da vzamete ta čas nekoliko resneje: tako odnos do samega sebe, do drugih, do Boga. Priložnost za prejem zakramentov.

– V naslednjem tednu so prvi dnevi v mesecu, vabljeni pred Najsvetejše, k svetim mašam, sveti spovedi…

– BRALCI začenjamo leto “B”, kar pomeni, da se berejo nedeljski odlomki, zapisani v knjigi z oznako “B”, med tednom se berejo tista berila, ki so označena z rimsko številko “I”. Prosim bodite pozorni na spremembo.

Od nas so odšli: Fani Kališek, Vladimir Špur, Ljudmila Koncilja in Jožefa Zakonjšek.  Spomnimo se jih v molitvi.

Prerojeni v Kristusu so pri sprejemu svetega krsta postali: Tai Kolar, Ana Oberčkal, Metod Jerman. Podpirajmo jih na poti krščanskega življenja z molitvijo in zglednim krščanskim življenjem.