Oznanila za teden od 1.7. do 7.7.

Oratorij: Od 1. – 5. 7. bo v naši župniji potekal oratorij z naslovom »Bog je z nami«, ki je namenjen otrokom iz obeh trboveljskih župnij. Vsak dan bomo »naše srečanje« pričeli ob 9.00 in končali ob 15.00. Za prehrano bo poskrbljeno, razen v četrtek, ko bomo imeli športni dan. Prosim, da tega dne starši sami pripravite otrokom malico. Kdor še ni poravnal prispevka (17 €), naj to stori v doglednem času.

Korekcija urnika svetih maš: Tako kot lansko leto bo tudi letos v juliju in avgustu nedeljska sveta maša v župnijski cerkvi ob 10.00, pri sv. Katarini pa ob 8.00.

Možnost za pogovor: Večkrat je že bilo objavljeno, da sem na voljo za osebni pogovor. Takšni pogovori so bistveni del duhovniške službe, zato ste vsi dobrodošli. Gotovo je, da se med sveto mašo ne da odgovoriti na vsa vprašanja, ki zadevajo krščanstvo. Na voljo sem vam za vsa vprašanja, ki se tičejo duhovnega življenja.

Sveti Miklavž: Pri sv. Miklavžu do septembra ne bo svete maše.

Mašni nameni: Spet je zmanjkalo mašnih namenov. Nekateri redno darujete za svete maše. Hvala vam! Ob tem spodbujam tudi ostale, da v sebi zbudite čut za darovanje. Če ne bo dovolj namenov, potem bo prvi ukrep začasna ukinitev svete maše ob ponedeljkih.

Martinov list: Med počitnicami bo izhajal na štirinajst dni.