Oznanila za teden od 13.6. do 19.6.

– Prejšnjo nedeljo ste darovali pri sv. Martinu 498,74 € in pri sv. Katarini 56,90 €. Skupaj 555,64 €, Bog povrni!

– 26. 6. ob 16.00, bo v ljubljanski stolnici mašniško posvečenje. Med kandidati za posvečenje je tudi Janez Rus. Na posvečenje smo povabljeni vsi. S strani župnije je organiziran avtobusni prevoz. Prosim, da se čimprej prijavite v Martinovem kotu ali v župnišču. Cena prevoza je 5 € za posameznike, za družine pa 10 €.

– Slovesnost nove maše bo 3. 7. ob 9.00, v župnijski cerkvi. Na predvečer nove maše, 2. 7. ob 19.00, pa bomo Janeza v naši župniji prvič sprejeli kot duhovnika.

– Še naprej vabim k molitvi za novomašnika, predvsem pa naredimo vse, da bi bila slovesnost nove maše za našo župnijo seme za novo evangelizacijo. Od 24. 6. naprej bomo v župnijski cerkvi imeli devetdnevnico pred novo mašo, med katero bomo še posebej razmišljali o duhovništvu.  Prosim tudi, da tudi po družinah molite za novomašnika, za nove duhovne poklice, predvsem pa, da bi v slovenskem narodu nastopil verski preporod.

– v četrtek, 16.6., po sveti maši, bo v župnišču srečanje za bralce. Prosim, če je le mogoče, da se srečanja udeležite vsi bralci Božje besede.

– 18. 6. bo t. i. Vidovo romanje na Sveto planino. Dobimo se ob 10.30 pri križu pod cerkvijo, od koder bomo romali v cerkev, kjer bo ob 11.00 sveta maša.

– Med 27. 6. in 1. 7. bo v naši župniji potekal oratorij. Cilj oratorija je, da bi se otroci naučili odgovorno vključiti v okolje, v katerem živijo in da bi se povezali med seboj, z drugimi ljudmi in Bogom. S podelitvijo spričeval ste dobili tudi prijavnice. Prosim, da se prijavite do 20. 6., da lahko načrtujemo oratorij tudi glede na število udeležencev.