Oznanila za teden od 13.7. do 19.7.

– V soboto po sveti maši vabljeni pred Najsvetejše. Adoracija se bo začela s kratko mislijo, molitvijo, nato pa bo lahko vsak sam v tihoti častil, molil, prosil ali namenil svoje trenutke za zadoščevanje, ki ga z grehi prizadenemo neskončni LJUBEZNI.

– Vstopili smo v leto, ki je posvečeno duhovništvu in Sveti Evharistiji. Vabljeni k molitvi pred Najsvetejše, vabljeni v sveto tihoto. Vabljeni k zakramentom, molitvi…

– Nedelja je čas, ko se družina lahko zbere, sreča, utrjuje vezi. Poleg ponudb, ki jih daje družba, ni prav, da tudi cerkev izkorišča ta čas. Zato je po pogovoru ŽPS-ja prav, da je nedelja res nedelja, tudi za družino. Srečanje družine pri sveti maši, obedi, pogovori, skupno romanje ali izlet…  Molitvena ura bo od sedaj naprej pred NAJSVETEJŠIM ob sobotah po sveti maši. Četrtkova molitvena ura bo kakor do sedaj, vodena ali z rožnem vencem, tekstih ki so pripravljeni…, sobotna pa bo večina v tihoti, da se vernik lahko umiri, sam pogovori ali preprosto pogovori in sreča s seboj in z Bogom. Vabljeni!