Oznanila za teden od 15.7. do 28.7.

Prihodki in izdatki: Junija je imela župnija 2.431,98 € prihodkov in 2.651,57 € odhodkov. Največji  izdatek so dajatve na škofijo, 1.050 €.

Bralci med tednom: V zadnjih mesecih je zaživela skupina bralcev, ki berejo berila med tedensko sveto mašo. Razen redkih izjem, ste svojo službo, dobro opravljali. V juliju in avgustu spiska ne bo, zato prosim, da se bralci pred vsako sveto mašo med seboj dogovorite za branje beril. Spisek bo zopet na voljo od septembra dalje.

Prijavnice za verouk: Od 15. 8. dalje bodo pod korom ali v župnišču na voljo prijavnice za verouk. Prijavnice bodo dvojne: ene za prvi razred, druge pa za ostale razrede. Dobro preberite vsebino na prijavnici. Če se z vsebino strinjate, potem prijavnico skupaj z otrokom podpišite in izpolnjeno prinesite v župnišče do 7. 9. V novo veroučno leto bomo vstopili 8. 9., s sveto mašo ob 10.00.

Mašni nameni: Spet je zmanjkalo mašnih namenov. Nekateri redno darujete za svete maše. Hvala vam! Ob tem spodbujam tudi ostale, da v sebi zbudite čut za darovanje. Če ne bo dovolj namenov, potem bo prvi ukrep začasna ukinitev svete maše ob ponedeljkih.