Oznanila za teden od 19.11. do 25.11.

– Prijavo za Miklavžev koš lahko sporočite v Martinovem kotu. Prispevek za prvega otroka v družini je 12€, za vsakega naslednjega 10€. Zadnji rok za prijavo je v nedeljo, 25. 11. 

– V Martinovem kotu lahko kupite stenski in Marijanski koledar ter  Družinsko pratiko.

– V mesecu novembru še posebej molimo za duše v vicah. Tistim dušam, ki so tam, lahko pomagamo z molitvijo, dobrimi deli, darovanimi mašami, … V ta namen je postavljen nabiralnik. Sv. maše bodo opravljene ob ponedeljkih.

– Zadnji teden novembra je v Cerkvi na Slovenskem v znamenju Karitasa. Klic dobrote bo na radiu Kum  prihodnji torek, 27. novembra , dan pred
prireditvijo v Golovcu
. Ta dan boste lahko klicati na telefonsko številko: 059014682 in darovati svoj dar za Karitas. 

– Prosim za zelenje, s katerim bodo sodelavke Karitas in veroučenci pletli adventne venčke.

– V Martinovem kotu si vzemite vabilo za 22. sejo ŽPS, ki bo v torek 21.  11., ob 19.00. Prosim, če si preberete gradivo, o katerem bo tekla beseda na seji.

– Zahvaljujem se vsem, ki ste pomagali in pripravili vse potrebno za slovesnost farnega praznika. Vsem, ki ste čistili cerkev, krasili, sodelovali pri sveti maši in vsem, ki ste pripravili, da smo lahko bili po slovesnosti ob domačih dobrotah.

– S prvim januarjem 2008 bomo zamenjali avtomobilske pakete prve pomoči. Z akcijo “PRVA POMOČ” naj bi stare pakete namenili misijonarjem. V naši župniji jih prinesite v Martinov kot. Hvala za sodelovanje v tej misijonski akciji.

– Ob prazniku sv. Cecilije, zavetnice cerkvenega petja se zahvaljujem vsem, ki s svojim petjem služite Cerkvi in lepšate liturgično dogajanje.

– Ob godu sv. Katarine Aleksandrijske bo v nedeljo slovesno bogoslužje pri naši podružnici. Prosim za pomoč pri ureditvi svetišča in dobrote za pogostitev po sveti maši.

– Vaja veroučencev, ki se pripravljajo na prihod sv. Miklavža bo v soboto, 24. 11. ob 9.00.

– Priprava na prejem zakramenta sv. krsta bo v petek, 23. 11., ob 17.00 v župnijskih prostorih.