Oznanila za teden od 25.11. do 1.12.

Dekanijsko srečanje MZDP: V okviru Molitvene zveze za duhovne poklice naše škofije, bo v četrtek, 28. 11. ob 17.00, molitvena ura za duhovne poklice. V naši župnijski cerkvi poteka molitvena ura vsak četrtek eno uro pred sveto mašo. Dekanijsko srečanje naj bo za nas spodbuda, da bi se rednih molitvenih ur z veseljem udeleževali.

Katarinina nedelja: Danes obhajamo Katarinino nedeljo. Hvala vsem, ki ste na podružnici pripravili vse potrebno za slovesnost in za druženje po sveti maši.

Sklep leta vere: Danes v Cerkvi uradno zaključujemo leto vere. Za našo škofijo bo zaključek v celjski stolnici. Ob 14.30 bo molitvena ura, ob 15.00 pa sveta maša.

Molitvena skupina: V torek, 26. 11. po sveti maši, bo srečanje molitvene skupine.

Devetdnevnica v čast Brezmadežni: Od 29. 11. do praznika Brezmadežne bo v sklopu svete maše potekala devetdnevnica. Ob tem lahko molimo za naša nova ministranta, Luko in Simona, ki bosta med ministrantske vrste uradno stopila na praznik Brezmadežne.

Duhovne vaje za župnijske sodelavce: Prihodnji vikend, med 29. 11. in 1. 12., bodo v Stični duhovne vaje za župnijske sodelavce. Prijavilo se je 22, opravičilo pa 14 župnijskih sodelavcev. Cena je 40 € na osebo. Prosim, da s seboj nesete posteljnino, drugače bo cena za 5 € višja. Obvezno rabite tudi Sveto pismo, zvezek in pisalo. Z duhovnimi vajami bomo pričeli v petek zvečer. Ob 17.00 se dobimo pred župniščem, kjer se bomo optimalno razporedili po avtomobilih.

Spovedovanje: Zaradi nabitosti dogajanj, tokrat ne bo rednega spovedovanja otrok in staršev zadnjo soboto v mesecu, ampak bo spovedovanje v soboto, 7. 12. ob 11.00. Kot pa ste seznanjeni, je možnost za spoved vsak dan pol ure pred sveto mašo, tako da ne more nihče reči, da ni imel te možnosti.

Teden Karitas: Vsako leto v tednu pred prvo adventno nedeljo obhajamo teden Karitas. Letos nosi naslov »Verjamem vate«. Glede razporeda dogajanja se pozanimajte v medijih.

Spletna televizija: Od nedelje 17. 11., je v okviru naše spletne strani omogočen prenos nedeljske svete mašo, ob 10.00. Zaslugo za to ima naša mladinska skupina v sodelovanju z Borisom Smodišem, ki ureja našo spletno stran. Tisti, ki ste vešči interneta, ste naprošeni, da poučite o tem tiste, ki iz različnih razlogov ne morejo v cerkev.