Oznanila za teden od 8.6. do 14.6.

– Hvala članom Karitasa za izvedbo srečanja starejših, prevozov k maši in domov, pogostitve… Bog povrni!

– Zadnje srečanje članov ŽPS-ja, bo v soboto, 27. 6., z odhodom v neznano. Odhod bo izpred cerkve ob 8.00. S seboj ni potrebno vzeti posebne opreme ali obleke. Planirajte si obveznosti tako, da se boste srečanja lahko udeležili. Hvala.

– Letošnji oratorij bo potekal od ponedeljka 29. 6. do petka 3. 7. Vabljeni otroci, starši, da otroke spodbudite in otroci, da nagovorite svoje prijatelje k skupnemu sproščenemu druženju in spoznavanju krščanskega načina življenja.

– V četrtek, 11. 6., je zapovedani praznik SVETEGA REŠNJEGA TELESA IN KRVI. Svete maše bodo kot ob nedeljah. Po večerni sveti maši bo procesija z Najsvetejšim okrog cerkve. Prosim, da naslednje skupine po vrstnem redu pripravijo oltarje za procesijo: Karitas, zakonska starejša, zakonska mlajša in svetopisemska skupina.

– Na Katarini bomo veroučno leto zaključili v nedeljo, 14. 6. 2009.

– Bog povrni za vaš dar, ki ste ga darovali za plačilo računa križevega pota in tabernaklja.

– V sredo, 10. 6. lahko začnete devetdnevnico k posvetitvi Jezusovemu Srcu ali obnovitvi posvetitve. Na koncu svete maše bomo v ta namen molili kratko molitev. V tem času vabljeni k zakramentom, obiskom svete maše in obuditev iskrene želje po srečanju v svoji notranjosti z živim Bogom.

– V nedeljo, 21. 6. bo ob 16.00 spokorno bogoslužje z možnostjo svete spovedi. Naprošeni bodo tudi spovedniki od drugod. Vabljeni, da pred počitnicami, dopusti utrdite svoja srca in dušo, tako bo poletni čas še lepši in polnejši.