Oznanila za dni od 13.7. do 26.7.

Prihodki in odhodki: Junija je imela župnija sv. Martin 872,67 € prihodkov in 1.401,48 € odhodkov. Župnija sv. Marija je imela 1612,47 € prihodkov in 752,39 € odhodkov.

Izlet planinske skupine: V soboto, 18. 7., bo izlet planinske skupine na Zelenico nad Ljubeljem. Ob 7.30 se dobimo pred cerkvijo sv. Martina. Vsi, ki se nam želite pridružiti, bodite opremljeni s planinsko opremo in dobro voljo.

Krištofova nedelja: V nedeljo, 26. 7., bomo obhajali Krištofovo nedeljo. Pri obeh svetih mašah bo blagoslov sv. Krištofa. Pod oltarjem lahko darujete prispevek za misijonarje (MIVA). Nepisano pravilo je, da darujemo en cent za vsak srečno prevožen kilometer.

Kapela v bolnici: Direktorica Splošne bolnišnice Trbovlje, gospa Marina Barovič je zagotovila, da bo od septembra dalje v novem delu bolnišnice na voljo nov bogoslužni prostor. V bogoslužnem prostoru bodo redne svete maše, prav tako pa bo kapela na voljo za molitev.

Odsotnost: Med 27. 7. in 13. 8. bom v glavnem odsoten iz župnije. Takrat se v zvezi s pastoralnimi potrebami obrnite na g. Franca Pelca.

Možnost za pogovor: Kdor bi se rad pogovoril v zvezi s krščansko duhovnostjo, je vabljen na pogovor.