Oznanila za teden od 12.9. do

Obisk Marije Romarice
Ob obisku Fatimske Marije romarice se prisrčno zahvalim vsem, ki ste kakorkoli prispevali k lepemu razpoloženju in posebej k organizaciji dogodka. Hvala vsem, ki ste darovali svoj čas, se potrudili kot krasilke, nosači, bralci, pevci, molilci, ključarji, vozniki in še kaj. Posebej sem kot župnik vesel vaših pobud za procesijo z Marijinim kipom in vsekakor tudi za vaše pričevanje, ki se s tem pokaže. S ponosom lahko povemo drugim, da smo Marijo Romarico lepo sprejeli in Bog povrni tudi vsem, ki ste dali zamisel in vztrajali ob nočnem bdenju ob Mariji. Naj vam Ona in Bog obilno povrneta.

Vabilo – otroški. župnijski pevski zbor
2016-36-2Otroški župnijski pevski zbor tudi letos nadaljuje z vajami in petjem pri svetih mašah. Ker si želimo, da bi otroci tudi skozi pesem začutili Jezusovo prisotnost in bili pripravljeni Njegovo ljubezen deliti tudi z drugimi, vabimo vse veroučence, ki radi pojete in bi se radi naučili novih pesmi, da se nam pridružite. Otroški župnijski pevski zbor ima vaje vsako nedeljo ob 9. uri v pevski sobi starega župnišča. Prva vaja bo že naslednjo nedeljo, 18. 9. Lepo vabljeni!

Župnijsko romanje – Sombotel
V soboto, 24. 9. 2016, ste vabljeni na župnijsko romanje na Madžarsko v Szombatel, rojstni kraj sv. Martina. Odhod avtobusa bo ob 6.00 izpred cerkve sv. Martina. Prijavite se v župnijski pisarni ali g. Mihaelu Hildu do 20. 9. Cena: 15 eur/osebo.

Verouk
V prihodnjem tednu začenjamo redni verouk. Veroučne zvezke dobijo otroci pri svojem katehetu. Če kdo ne more poravnati stroškov verouka, naj mi to sporoči, saj to ne sme biti razlog, da otrok ne bi obiskoval verouka.

verouk_urnik_k16_17

Vse informacije lahko dobite tudi pri posameznih katehetih:
1., 2. in 4.razred: gospa Maja Medved
3. razred: gospod župnik Tomaž Šojč
5. razred: gospa Mateja Smodiš
6. razred: gospa Simona Jan
7. in 8. razred: gospod Miha Hild
predšolski: Mateja Smodiš in Simona Jan

 Oklic zaročencev
Zakrament sv. zakona želita prejeti: ženin Matic Wallas, ekonomist, roj. 31. 7. 1982, sin Jožeta in Mance Mlakar roj. Škrabar; nevesta: Agata Brezovar, pravnica, roj. 27. 8. 1983, hči Gabrijela in Nade roj. Kastelic. Bivata v župniji Zagorje ob Savi.

Sveti Cerkvi in našemu občestvu, je bila minulo nedeljo, po zakramentu svetega krsta, pridružena Amalija Šinkovec.