Oznanila za teden od 14.9. do 20.9.

– Zahvaljujem se staršem, ki ste poskrbeli za dober začetek veroučnega leta. S tem, ko so otroci že prvi veroučni dan imeli vse potrebno za veroučna srečanja in tudi liturgični zvezek z že prvim listkom in odgovorom, ste kot družina povedali, da mislite resno, ne samo z veroukom, ampak tudi s svojim krščanskem načinu živlejnja.

– Ob 150. obletnici Slomškovega prihoda v Maribor ter 10. obletnici njegove beatifikacije, bomo obhajali ta dogodek v soboto,  26. 9. na nogometnem stadionu v Mariboru.
      – Ob 11.00 bo pripravljalni program                       
      – Ob 12.00 slovesno somaševanje                       
Prav je, da se tega dogodka kot župnija udeležimo, zato se že lahko prijavite v Martinovem kotu. Odhod izpred cerkve ob 9.30.

– Na današnjo nedeljo, 13. 9. bo ob 16.00 srečanje vseh staršev, botrov in sorodnikov, ki so v zadnjih petih letih svojega otroka s svetim krstom vključili v skupnost kristjanov. Vabljeni, da se tej zahvalni sveti maši pridružite.

– V nedeljo, 20. 9. pa vabljeni zakonci jubilanti, ki praznujete 5, 10, 15, 20, 25… obletnico zakona in ste sveti zakon sklenili v naši župnijski cerkvi in vsi, ki ste se preselili v našo župnijo in  vztrajate v ljubezni in zvestobi v svetem zakonu. Prosim, če lahko prinesete kakšno pecivo, da jubilante malo pogostimo. Bog povrni.

– V soboto, 19. 9. vabljeni starši prvih in drugih razredov na srečanje, ki bo od 9.00 – 12.00. Vodil ga bo prof. Stanko Gerjol.

– Naslednja nedelja, 20. 9. vabljeni starši h katehetski sveti maši. Poleg blagoslova, ki smo ga prejeli ob začetku veroučnih srečanj, je prav, da začnemo srečanja tudi z Jezusom in njegovo daritvijo ljubezni – sveto mašo. Kolikor iščem Jezusa, toliko ga bom tudi našel in to je tisto kar daje lepoto in moč življenju.