Oznanila za teden od 26.5. do 1.6.

– Prvoobhajanci in njihovi starši vabljeni k tridnevnici. To je zadnji del priprave pred praznovanjem prvega svetega obhajila. Po maši vaje za vse, ki boste s svojim sodelovanjem obogatili praznovanje prvega svetega obhajila.

– V nedeljo, 1. 6. pri 10.00 sveti maši slovesnost prvega svetega obhajila. Starši in prvoobhajanci se zberejo deset minut pred zakristijo.
– V petek ob 17.00 prvi del srečanja za starše, ki želijo svojega otroka vključiti v krščansko skupnost.

– V soboto, 31. 5. zaključek majniške pobožnosti. Po sveti maši pete litanije Matere Božje.

– V petek je praznik Jezusovega srca. Ker se je župnija posvetila Jezusovemu in Marijinemu Srcu, vabim v sredo, četrtek in petek pol ure pred sveto mašo k kratki pripravi na praznik in obnovitvi posvetitve.

– Pred nami je mesec junij. Ves mesec je posvečen Jezusovemu srcu. Pri svetih mašah bomo prebirali “Vrtnice”. Pripravili so jih patri Stiškega samostana.

– Celjska škofija ter izobraženci in pedagogi še posebej vabljeni k Mariji romarici v Stično. V ponedeljek, 16, junija se bo slovesnosti udeležila tudi naša župnija. Odhod avtobusa bo izpred cerkve ob 16.45. Ob 18.00 se bomo pridružili molitvi rožnega venca in ob 20.00 procesija ter sveta maša.

– 14. 6. Vidovo romanje na Sv. Planino. Prebivalci Trbovelj so se zaradi pojava kač zaobljubili romati na Sveto Planino, če bodo obvarovani te nadloge. Tudi letos vabljeni, da se romanju pridružite. Ob 7.00 blagoslov romarjev pri cerkvi svetega Miklavža in ob 10.30 sveta maša na Sveti Planini.

– V nedeljo, 8. 6. bo župnijski dan. Desete svete maše ne bo, zato vabljeni k sveti maši ob 16.00 in skupnem druženju, ki ga bomo zaključili z petimi litanijami.