Oznanila za teden od 27.3. do 2.4.

PRESTAVITEV URE
Potem, ko smo urine kazalce premaknili na poletni čas, bodo večerne svete maše med tednom ob 19. uri. Z mesecem majem pa bomo tudi ob sredah in sobotah jutranje maše pomaknili na 7. uro.

BIBLIČNA SKUPINA
Biblična skupina vabi k druženju ob božji besedi v torek, 28. marca, po večerni sv. maši v veroučni učilnici pri sv. Martinu.

OBISK BOLNIKOV NA DOMU
Pred veliko nočjo bom obiskoval bolnike na domu v sredo, 5. aprila, in prav tako na prvi petek, 7. aprila. Sporočite mi, koga naj še obvestim. Spovedni dan v domu Franca Salamona bo v ponedeljek, 10. aprila, od 10. ure dalje.

SPOKORNO BOGOSLUŽJE IN SVETA SPOVED
Spokorno bogoslužje in sveta spoved za obe župniji bo na cvetno soboto, 8. aprila, ob 16. uri pri sveti Mariji. Priložnost za sveto spoved pri tujem spovedniku bo tudi na veliki petek zvečer pred in po obredu velikega petka.

NABIRKA CVETNA NEDELJA
Že sedaj vam sporočam, da bo nabirka pri svetih mašah na cvetno nedeljo v celoti namenjena za stroške krašenja naših cerkva. Zahvalim sem vam in s tem tudi naših krasilkam, ki skozi celo leto skrbijo za urejenost bogoslužnega prostora. Bog povrni.

Povelikonočno romanje v Petrovče
Skupina desetih romarjev se je lani na prvo soboto po veliki noči podala na peš romanje k Mariji v Petrovče. Ker je bilo romanje izredno doživeto in prijetno, smo takrat rekli, da bomo romanje na prvo soboto po veliki noči vsako leto ponovili. Že sedaj vabimo, da si rezervirate 22. 4., ko bo potekalo letošnje peš romanje v Petrovče. Poti je za dobrih 5 ur. Tisti, ki menite, da poti ne bi zmogli, ste povabljeni, da poromate v Petrovče z avtobusom in se pohodnikom pridružite pri sv. maši, ki bo predvidoma ob 12.00. Odhod avtobusa bo predvidoma ob 11. uri. Podrobnejše in natančnejše informacije o romanju bodo objavljene v prihodnjih tednih.

PRVO SVETO OBHAJILO
S starši letošnjih devetih prvoobhajancev smo določili datum prvega svetega obhajila, ki bo v nedeljo, 28. maja, ob 10. uri. Prvoobhajanci pa se nam bodo predstavili na veliki četrtek pri večerni sv. maši.


Po zakramentu svetega krsta so bili sveti Cerkvi in našemu občestvu pridruženi Zoja Oprešnik ter Ella in Liam Funkel.


V minulem tednu je bila s svetimi opravili pokopana Jožefa Petek (Knezdol 32). Spomnimo se je v molitvi.