Oznanila za teden od 28.11. do 4.12.

– Prejšnjo nedeljo ste darovali pri sv. Martinu 313,18 € in pri sv. Katarini 54,23 €. Skupaj 367,41 €. Bog povrni!

– Tretjino današnje nabirke je namenjena za potrebe škofijske Karitas. Naslednjo nedeljo pa bo namenska nabirka za ogrevanje.

– Hvala sodelavkam Karitas in otrokom, da ste izdelali adventne venčke. Kupite jih lahko pred cerkvijo po 8 €. Nič pa ne bo narobe, če kdo prispeva kaj več. Darovi so namenjeni za potrebe župnijske Karitas. Naj nas molitev pred adventnimi venčki okrepi v pričakovanju na Gospodov prihod.

– Danes je nedelja Karitas, zato so pri sveti maši, v župnijski cerkvi, pripravili sodelovanje njeni člani.

– Danes začenja pot po naših družinah misijonski križ. Ker je danes tudi »Katarinina nedelja«, bo začel križ svojo pot pri sv. Katarini. Prva ga bo prevzela družina Jager, ki ga bo do nedelje vrnila v župnijsko cerkev, kjer ga bo prevzela družina Rus. Vabim, da ob križu res molite za uspeh misijona.

– V župnijskem domu Laško bodo danes ob 15.00, v okviru mednarodnega gibanja Vera in luč, pričeli z rednimi mesečnimi srečanji za vse otroke s posebnimi potrebami in njihove starše oz. skrbnike.

– Od ponedeljka, 28. 11., bomo imeli med tednom sveto mašo v župnijski kapeli, v starem župnišču. V zimskem času ostanejo svete maše v cerkvi ob nedeljah, praznikih in ob prvih petkih.

– V torek, 29. 11., začenjamo devetdnevnico v čast Brezmadežni, ki bo vsak dan takoj po sveti maši.

– V torek, 29. 11., po sveti maši in devetdnevnici, bo srečanje molitvene skupine.

– Ta teden je prvi v mesecu. Kakor vsak mesec tudi sedaj vabim, da se pozanimate za ljudi, ki bi potrebovali duhovno oskrbo in mi to sporočite.

– Naslednjo nedeljo nas bo takoj po sveti maši obiskal Miklavž. Ker je ta nedelja tudi Miklavževa, bo namesto v župnijski cerkvi, sveta maša ob 8.00, pri sv. Miklavžu.

– Na praznik Brezmadežne, 8. 12., bo pri večerni sveti maši sprejet med ministrante Lovro Verk, ki se je do sedaj pripravljal na ministrantsko službo. Spremljajmo ga z molitvijo.