Oznanila za teden od 28.9. do 4.10.

– V tem tednu so prejeli bolniško maziljenje štirje kristjani, bolj po spletu naključij, kot osebni prošnji in želji prejeti zakrament. Dragi verniki, v letu Evharistije razmišljajte o vseh zakramentih in se jih ne bojte. Ob preizkušnjah, bolezni… prosite, pristopite k zakramentom, pripravljajte in oskrbite z njimi tudi svoje bljižnje.

– Zahvala zakonski skupini, ki je pripravila in stregla zakonskim jubilantom. Bog povrni.

– Veroučenci in starši 4, 6 in 7 razreda bomo imeli v soboto, 3. 10. piknik pri podružnici sv. Katarini. Srečanje se začne ob 15.00 in ga zaključimo okoli 18.00. Vljudno vabljeni.

Kaj  so otroci povedali o    …
Pri prvem Svetem Obhajilu mi je bilo lepo, ko sem prejela hostijo. Veselila sem se prvega Svegega Obhajila. Zelo lepo mi je bilo, ker je bila cerkev tako lepo okrašena, posebej za nas in za Jezusa.            

Prvi četrtki, petki in sobote                           
Pred nami so prvi dnevi v mesecu. V kolikor kot kristjani živite krščanski način življenja, ne zanemarjajte velih milosti, ki jih Bog deli. Tistemu, ki  sodeluje devet prvih petkov ali sobot, iskreno opravi sveto spoved, prejme sveto obhajilo, moli in nekaj trenutkov razmišlja o Bogu, temu je podeljeno prav tisto, kar si želi in morda že dolgo vlaga velike napore za dosego tega. Če opravi devet prvih petkov ali sobot, Bog to preprosto poklonil. Zatekajte se k Srcu Jezusovemu in Marijinemu v teh dnevih.