Oznanila za teden od 29.6. do 5.7.

Odziv romanja na sv. Planino: Letos smo prvič organizirali romanje na nedeljo. Poleg lepe udeležbe, so spodbudni tudi pozitivni odzivi.

Mašniško posvečenje: Danes, ob 16.00, bo v Celju mašniško posvečenje minorita Danija Golavška iz Galicije. Kdor se želi udeležiti posvečenja, se mi lahko pridruži v avtu.

Praznik apostolov Petra in Pavla: 29. 6. obhajamo slovesni praznik apostolskih prvakov Petra in Pavla. To je tudi praznik duhovniških posvečenj, ker večina duhovnikov na ta dan obhaja obletnico posvečenja.

Molitvena skupina: Srečanje bo v torek, 30. 6., ob 19.45.

Oratorij: Med 6. in 10. 7. bo v naši župniji potekal oratorij, ki je namenjen otrokom iz obeh Trboveljskih župnij. Prosim, da se čim prej prijavite pri Simoni Jan ali v župnišču. Prispevek je 20 € za vsakega udeleženca. Vsak dan bomo »naše srečanje« pričeli ob 9.00 in končali ob 15.00. Za prehrano bo poskrbljeno vse dni , razen predvidoma v četrtek, ko bomo imeli športni dan. Prosim, da tega dne starši sami pripravite otrokom malico.

Izlet za ministrante in otroški pevski zbor: V soboto, 11. 7., bo izlet za ministrante in otroški pevski zbor. Naš cilj bo Prekmurje. Danes je tudi zadnji dan za prijavo. Na izlet bomo odšli ob 6.30.

Martinov list: Med počitnicami bo izhajal na štirinajst dni.