Oznanila za teden od 6.10. do 12.10.

– V mesecu OKTOBRU vabljeni pred sveto mašo k molitvi svetega “Rožnega venca.” “V molitvi rožnega venca, je rešitev sveta”, je ob prikazovanjih vabila k molitvi Brezmadežna Mati Marija.

– MINISTRANTI! V soboto ob 9.00 ministrantsko srečanje.

– “V nedeljo, 12. 10. bo po večerni sv. maši koncert našega župnijskega pevskega zbora ob spremljavi godalnega kvarteta. Spored bo sestavljen pretežno iz pesmi posvečeni Mariji, rožnovenski kraljici. Vljudno vabljeni!”

– Srečanje dekanijska mladine bo v petek, 17. 10. Srečanje se bo začelo z večerno sveto mašo in zaključilo ob 23.00. Vsi mladi vabljeni in povabite prijatelje.

– “V naši župniji bo ponovno pričela z delom: “Šola za zakon”. Vabljeni pari, ki se želite resno in temeljito pripraviti na sklenitev zakonske zveze. Srečanja so od oktobra do junija vsak drugi teden. Prvo srečanje bo v soboto, 11.10. ob 19.00 v pevski sobi.”

– KATEHUMENAT Tudi letos bo omogočeno vsem, ki niso imeli možnosti vstopiti v krščanski način življenja z vsemi potrebnimi zakramenti, da se ustrezno pripravijo in pripravljeni sprejmejo zakramente. Prvo srečanje bo v soboto, 25. 10. po sveti maši v veroučni učilnici. Vabim kristjane, da nagovorite in spodbudite prijatelje k obisku katehumenata.

– Srečanje vseh bralcev naše župnije bo v petek po sveti maši.

– Za dar, ki je bil darovan in s katerim bo župnija poravnala del vsote za obnovo križevega pota, tabernaklja in kipa Jezusovega in Marijinega Srca, se vam zahvaljujem. Bog povrni.

– Naslednjo nedeljo prosim za vaš dar, ki bo namenjen ogrevanju župnijskih prostorov. Bog povrni.