Oznanila za teden od 7.10. do 13.10.

ROŽNOVENSKA POBOŽNOST V OKTOBRU
Mesec oktober nas vabi k poglobljeni molitvi rožnega venca. Skupaj bomo to molitev molili pred izpostavljenim Najsvetejšim pol ure pred večerno sveto mašo in sicer pri sveti Mariji ob ponedeljkih in torkih, pri svetem Martinu pa v STRANSKI KAPELI ROŽNOVENSKE MARIJE vsak četrtek in petek, prav tako pol ure pred večerno mašo!! Lepo povabljeni!

SREČANJE BOLNIKOV IN OSTARELIH
V nedeljo, 13. oktobra, bo ob 10. uri v cerkvi sv. Marije sveta maša za bolne in ostarele. Med mašo bo obred svetega maziljenja, po maši pa sodelavci Karitasa vabijo na srečanje s pogostitvijo za bolne. Ker bo sveta maša za bolnike ob 10. uri, bo nedeljska sveta maša pri sv. Martinu ob 8. uri. Mladi in zdravi omogočite bolnim in ostarelim udeležbo na tem dogodku.

SREČANJE ZAKONCEV IN DRUŽIN CELJSKE ŠKOFIJE
V soboto, 12. oktober 2019, bo ob 15. uri v KAPUCINSKEM SAMOSTANU v Celju srečanje družin in zakoncev. Srečanje se bo začelo s sveto mašo, ki jo bo daroval upokojeni celjski škof, dr. Stanislav Lipovšek, somaševal pa bo tudi Rok Metličar. Sveti maši bo sledilo srečanje s temo: PROJEKT: NAJINA DRUŽINA (Kaj pa midva želiva narediti iz najine družine?) Gostje srečanja bodo Rafko Klemenčič ter zakonca Ana in Dejan Glavač iz Postojne. Lepo vabljene VSE DRUŽINE, ne samo tiste vključene v zakonski skupini.