Oznanila za teden od 8.3. do 14.3.

– V soboto, 13. 3. ob 17.00 bo v Rimskih Toplicah na dekanijski ravni priprava na evharistični kongres . Spodbudne besede in skrivnost Evharistije nam bo odkrival p. Tomaž Podobnik. Vabljeni!

– Po radiju Ognjišče boste obveščeni kje in kdaj bo po župnijah v postnem času ves dan na voljo duhovnik za spovedovanje.

– Za nami je že več kot polovico Evharističnega leta. Lahko se že ozirate nazaj, kaj ste v tem času naredil zase, kaj ste dopustili, da je za vas naredila sveta Evhristija?

– Vabljeni, da si že zdaj tako uredite obveznosti, da se boste lahko udeležili evharističnega slavja v Celju. Spodbudite tudi svoje bližnje.

– V Martinovem kotu dobite sveče z evharističnim simbolom. Cena sveče je 1,5€

– Na tiho nedeljo bo spokorno bogoslužje, kakor je že navada. Na voljo bosta spovednika od drugod. Pridite pravočasno, da se umirite, da se ob spremljanju besedila osebno priravite. Obilo Božjega blagoslova.

– V petek, 19. 3. ob 19.00 bo srečanje bralcev božje besede. Gost bo g. Faganel. Vabljeni v veroučno učilnico.

Duhovne vaje za birmance se pričnejo v petek, 12. 3.  ob 18.00 s sveto mašo in se končajo v nedeljo, 14. 3. s sveto mašo ob 10.00. Priprava na zakrament je odgovornost vsakega birmanca in njegove družine, zato se druge družinske dejavnosti preložijo.  
    
RAZPORED KRIŽEVEGA POTA
– Križev pot v župnijski cerkvi je vsak petek ob 18. uri. V petek, 12. 3., ga vodijo veroučenci 3., 4. in 7. razreda.               

– V nedeljo, 7. 3., bo križev pot ob 17. uri v župnijski cerkvi. Vodi svetopisemska skupina.

– V nedeljo, 14. 3., bo pobožnost pri podružni cerkvi sv. Katarine. Molitev, ki jo vodijo člani zakonske skupine, se začne ob 16.00 pri Papeževi kapeli.