Oznanila za teden od 10.12. do 16.12.

– Veroučenci imajo ta teden sveto spoved. S pomočjo staršev naj se pripravijo, da bodo na potek zakramenta svete spovedi pripravljeni.

– Birmanske skupine imajo srečanja po naslednjem razporedu:
    KRIŽ:     nedelja ob 9.00
    SRCE:     nedelja ob 11.00
    SIDRO:     nedelja ob 11.00

– Spokorno bogoslužje bo v nedeljo, 16. 12., ob 16.00. Vabljeni k zakramentu svete spovedi, na voljo bosta duhovnika sosednjih župnij. Vse ostarele, ki ste odvisni od prevozov v cerkev, ki zaradi starosti težko pristopite v spovednico k zakramentu svete spovedi, vabim, da sporočite željo za prejem zakramentov na domu. Kakor obiščem vsak prvi petek na domu kar nekaj ostarelih in bolnih, tako bom z veseljem obiskal za praznike tudi Vas.    

– S prvim januarjem 2008 bomo zamenjali avtomobilske pakete prve pomoči. Z akcijo “PRVA POMOČ” naj bi stare pakete namenili misijonarjem. V naši župniji jih prinesite v Martinov kot. Hvala za sodelovanje v tej misijonski akciji.

– Prosim, če lahko vsaka družina prinese zaboj mahu za jaslice v župnijski cerkvi. Hvala.

– Akademija v čast Brezmadežni bo v nedeljo, 9. 12., ob 17.00. Vabljeni!

– Z božično devetdnevnico se začne poglobljena priprava na prihod Božje besede v podobi nebogljenega Deteta med nas. Vabljeni k tem bogatim duhovnim trenutkom. Devetdnevnica se začne v nedeljo, 16. 12., med večerno sveto mašo.