Oznanila za teden od 12.11. do 18.11.

– Starši prvoobhajancev imajo srečanje v četrtek, 15. 11., ob 19.00.

– Prijavo za Miklavžev koš lahko sporočite v Martinovem kotu. Prispevek za prvega otroka v družini je 12€, za vsakega naslednjega 10€. Zadnji rok za prijavo je v nedeljo, 25. 11. 

– V Martinovem kotu lahko kupite stenski in Marijanski koledar ter  Družinsko pratiko.

– Vsi, ki bi želeli svojo vero poglobiti, oziroma vsi, ki bi želeli prejeti zakramente, vabljeni, da se pridružite KATEHUMENATU. Srečanje bo v soboto, 17. 11., ob 19.00 v župnijskem domu.

– V mesecu novembru še posebej molimo za duše v vicah. Vice so kraj očiščevanja za nebesa. Tistim dušam, ki so tam, lahko pomagamo z molitvijo, dobrimi deli, darovanimi mašami, … V ta namen je postavljen nabiralnik. Z zbranimi darovi se bodo opravile svete maše v zadoščevanje duš, ki so v vicah. Sv. maše bodo opravljene ob ponedeljkih.

– V soboto, 17. 11., bo pastoralni dan v naši dekaniji. Srečanje bo v župniji Sv. Marija. Začetek bo ob 14.00. Osrednji del srečanja bo potekal v skupinah, ki bodo obravnavale naslednja področja: pastoralni delavci, družina, mladina, dobrodelnost. Vabljeni člani zakonske skupine, sodelavci Karitasa, mladi in člani ŽPS.