Oznanila za teden od 19.12. do 2.1.

OBISK BOLNIKOV
Ta teden bom v sredo in četrtek obiskoval bolnike v naši župniji. Za točnejše termine in prijavo bolnikov me lahko pokličete. V petek, 23. decembra, bom čez cel dan obiskoval bolnike v Domu starejših, kjer bo tudi priložnost za sveto spoved. Sporočite mi, če imate koga posebej v mislih, ki bi bil vesel mojega obiska.

DRUŽENJE OB PEKI PIŠKOTOV
Naše gospodinje vabim na druženje ob peki božičnih piškotov, ki bo v sredo, 21. 12., od 15. ure dalje v župnijski dvorani. Udeleženke prinesite svoj recept in vse kar potrebujete za peko. Prosim, da ne pretiravate v količinah. Za prostor, pečico in dobro voljo bo poskrbel župnik.
 
ŽUPNIJSKO SILVESTROVANJE
Na Silvestrovo po zahvalni sveti maši vabim sodelavce župnije in naše zveste farane, posebej še vse, ki bi zadnji večer leta preživljali doma sami, da se nam pridružite ob srečanju v župnijski dvorani, kjer bomo s hvaležnostjo Bogu za skupne poti posedeli ob praznični mizi in kozarčku dobre kapljice. Zaradi lažje organizacije in porazdelitve zadolžitev se prijavite do 28. decembra v župnijski pisarni ali po telefonu.

OBISK KOLEDNIKOV
V času od 27. 12. do 30. 12. bo tudi letos potekala trikraljevska akcija. Koledniki bodo obiskali domove kjer so bili že prejšnja leta dobrodošli, vsi, ki bi se želeli na novo prijaviti, pa lahko izpolnite prijavnico za obisk.

BOŽIČNO DOGAJANJE IN POBOŽIČNI DOGODKI
Za pomoč med prazniki se je ponudil moj sošolec, trenutno na študiju v Rimu, g. Sebastijan Valentan, ki bo daroval polnočno sveto mašo pri sv. Mariji, na Božični dan pa ob 10. pri sv. Martinu.
Pred polnočnicami ste povabljeni v cerkev že pol ure prej k božičnici.
Sveta maša z blagoslovom konj bo na Štefanovo ob 10. uri pri sv. Katarini. Prav tako bo praznično bogoslužje tudi v domu starejših, in sicer na Štefanovo popoldne ob 15. uri.