Oznanila za teden od 27.8. do 2.9.

Nabirka: Glede na to, da se med nabirko večkrat znajde denar, ki ni več v veljavi, opozarjam, da naša župnija ne zbira denarja, ki ni več v obtoku. Prosim, če se v zvezi s tem obrnete na numizmatično društvo.

Sodelovanje ob praznikih: Hvala vsem, ki ste na kakršenkoli način sodelovali pri urejanju notranjosti in zunanjosti cerkva sv. Martina in sv. Katarine, ob prazniku Marijinega vnebovzetja in ob godu sv. Roka. Hvala tudi vsem, ki ste poskrbeli za pogostitev pri sv. Katarini.

Cerkev sv. Miklavža: Podjetje Marodi d.o.o je končalo z izdelavo sistema za razvlaževanje na cerkvi sv. Miklavža. Stroški del znašajo 9.409,92 €. Še vedno pa teče postopek za prevzem restavratorskih del v notranjosti cerkve.
Odsotnost: Med 27. in 30. 8. bom na duhovnih vajah. Za pastoralne zadeve se obrnite na g. Franca Pelca.

Vpis k verouku: Vpis k verouku bo za vse letnike potekal v torek, 4. 9., med 9.00 in 11.00 ter med 16.00 in 18.00. Na vpis je potrebno prinesti izpolnjeno prijavnico, podpisano veroučno spričevalo in denar za učbenike ter prispevek za verouk. Letni prispevek za verouk znaša 17 €, cena učbenikov pa znaša med 8 € in 13 €, kar pomeni da znaša vse skupaj okrog 30 €. Letni prispevek se plača samo za enega otroka. Če kdo ne more poravnati stroškov, naj mi to pove. Kdor ne more priti na vpis v omenjenih terminih, naj me pokliče po telefonu, da se dogovorimo za termin, ki vam bo ustrezal.

Začetek verouka: Novo veroučno leto bomo pričeli 9. 9., s sveto mašo ob 10.00. Urniki bodo objavljeni v tem tednu.

Srečanje za starše: Tudi letos bodo potekala redna mesečna srečanja za starše veroučencev. Prvo srečanje bo, 10. 9., po sveti maši.

Molitveni dan za duhovne poklice: Na praznik Marijinega rojstva, 8. 9., bo v Petrovčah škofijski molitveni dan za duhovne poklice. Ob 9.00 bo molitvena ura, ob 10.00 pa sveta maša, ki jo bo vodil škof dr. Stanislav Lipovšek. Prijave sprejemamo v Martinovem kotu in v župnišču, do 2. 9. Odhod avtobusa bo ob 8.00 izpred cerkve.