Oznanila za teden od 29.6. do 5.7.

– Srečanje molitvene skupine bo v torek, 30. 6. ob 19.00. Vabljeni!

– V ponedeljek, 29. 6. bo sveta maša samo zvečer ob 19.00. To je dan posvetitve duhovnikov. V naši škofiji sta sicer samo dva novomašnika, vendar Bogu hvala za ta dva. Ob tej priliki hvala vsem za zvesto molitev za duhovne poklice in svetost duhovnikov.

– Letošnji oratorij bo potekal od ponedeljka, 6. 7 do petka 10. 7. Vabljeni otroci, starši, da otroke spodbudite in otroci, da nagovorite svoje prijatelje k skupnemu sproščenemu druženju in spoznavanju krščanskega načina življenja.

– Izšla je nova št. revije Misijonska obzorja. Vabljeni, da prebirate revijo, ki poroča o tretjem temelju krščanstva – misijonarstvu. Misijonarji niso samo v daljnih deželah, ampak smo vsi v svojem vsakdanjem okolju. Morda revijo tudi podarite.

Pred nami so prvi dnevi v mesecu, vabljeni pred Najsvetejše. Poskrbite tudi za ostarele, da jim omogočite duhovno oskrbo.

– V nedeljo, 5, 7. bodo pri deseti sveti maši prejeli zakrament svete birme naši katehumeni. Vabljeni, da tudi zanje molimo in jih podpiramo še naprej na njihovi poti.