Oznanila za teden od 6.7. do 12.7.

– Hvala vsem, ki ste podpirali z molitvijo in drugimi načini proces katehumenata in mene. Bog povrni. 

Vstopili smo v leto, ki je posvečeno duhovništvu in Sveti Evharistiji. Vabljeni k molitvi pred Najsvetejše, vabljeni v sveto tihoto. vabljeni k zakramentom, molitvi...

– Nedelja je čas, ko se družina lahko zbere, sreča, utrjuje vezi. Poleg ponudb, ki jih daje družba, ni prav, da tudi cerkev izkorišča ta čas. Zato je po pogovoru ŽPS-ja prav, da je nedelja res nedelja, tudi za družino. Srečanje družine pri sveti maši, obedi, pogovori, skupno romanje ali izlet…  Molitvena ura bo od sedaj naprej pred NAJSVETEJŠIM ob sobotah po sveti maši. Četrtkova molitvena ura bo kakor do sedaj, vodena ali z rožnem vencem, tekstih ki so pripravljeni…, sobotna pa bo večina v tihoti, da se vernik lahko umiri, sam pogovori ali preprosto pogovori in sreča s seboj in z Bogom. Vableni!

– V tednu v katerega smo vstopili začenjamo ORATORIJ. Vabljeni starši, da svoje otroke spodbudite k udeležbi.

– Izšla je nova št. revije Misijonska obzorja. Vabljeni, da prebirate revijo, ki poroča o tretjem temelju krščanstva – misijonarstvu. Misijonarji niso samo v daljnih deželah, ampak smo vsi v svojem vsakdanjem okolju. Morda revijo tudi podarite.