Oznanila za teden od 1.6. do 7.6.

– Zadnje srečanje članov ŽPS-ja, bo na državni praznik, 25. 6., z odhodom v neznano. Odhod bo izpred cerkve ob 8.00. S seboj ni potrebno vzeti posebne opreme ali obleke. Planirajte si obveznosti tako, da se boste srečanja lahko udeležili. Hvala.

– Veroučno leto bomo v župniji zaključili 7. 6. 2009, ob 10.00. Vabljeni starši in veroučenci k udeležbi in sodelovanju. Ob tem bomo podelili tudi spričevala.
Na Katarini bomo veroučno leto zaključili 14. 6. 2009, ob 9.00, s podelitvijo spričeval.

–  V nedeljo,  7. 6., bomo romali na Brezje. Vabljeni. Prijavite se v Martinovem kotu. Hvala.

– V ponedeljek, 1. 6. bo ob 9.00 in ob 17.00 v zasavsekemu muzeju Trbovlje brezplačen ogled najstarejših filmov o Trbovljah, iz leta 1930 in 1934, režiserja Metoda Badjure.  

– V četrtek, 11. 6., je zapovedani praznik SVETEGA REŠNJEGA TELESA IN KRVI. Svete maše bodo kot ob nedeljah. Po večerni sveti maši bo procesija z Najsvetejšim okrog cerkve. Prosim, da naslednje skupine po vrstnem redu pripravijo oltarje za procesijo: Karitas, zakonska starejša, zakonska mlajša in svetopisemska skupina.

Od nas je odšla v večnost: Jožefa Pečnik. Spomnimo se je v molitvi.

Za križev pot in tabernakelj je bilo darovano v pisarno 200 €, ostalo je še 1700 € dolga, ki ga je potrebno poravnati. Prihodnjo nedeljo bo nabirka prav v ta namen in se zanjo že vnaprej zahvaljujem. Prihodnji mesec bomo eno od nabirk darovali kot solidarnostno nabirko za potrebe škofije. Tudi kvaterna nabirka bo v tem mesecu, ki gre prav tako na škofijo. Hvala za vaš dar, s katerim bo preživela tudi župnija.