Oznanila za teden od 15.10. do 21.10.

– Otroški pevski zbor ima vaje vsako nedeljo ob 9.00.

– V mesecu oktobru se pred vsako sveto mašo moli rožni venec. Vabljeni, da se molitvi pridružite.

– Naslednja nedelja je misijonska. Misijonska pisarna je pripravila kar nekaj pobud za praznovanje, delitev čutenja z ljudmi po svetu. Najprej žepni koledarček, Misijonsko vas na Rakovniku, ki si jo lahko ogledate, in akcijo “PRVA POMOČ.” S prvim januarjem 2008 bomo zamenjali avtomobilske pakete prve pomoči. S to akcijo naj bi stare pakete namenili misijonarjem. V naši župniji jih prinesite v Martinov kot. Hvala za sodelovanje v tej misijonski akciji.

– Zaradi duhovnih vaj veroučencev bo priprava, pomoč staršem, ki želijo svojega otroka krščansko vzgajati in ga krstiti, v četrtek, 18. 10., ob 19.30, namesto 19. 10. Prosim za razumevanje.

– Duhovne vaje v Šentlambertu za veroučence 8. in 9. razreda se začnejo v petek, 19. 10., ob 18.00 ter se zaključijo v nedeljo, 21. 10., s sveto mašo ob 13.00. Zaradi tega verouk za osmošolce v petek odpade.

– Župnija Prebold in Marija Reka organizirata drugi dobrodelni koncert “Zapojmo za Anin dom”. Koncert bo v nedeljo, 21. oktobra, ob 16. uri v Športni dvorani Osnovne šole Prebold. Z nakupom vstopnice in udeležbo na koncertu župniji Sv. Pavel – Prebold pomagamo pri uresničitvi njihovega načrta – izgradnji Aninega doma. Vstopnice lahko dobite v Martinovem kotu.