Oznanila za teden od 15.12. do 21.12.

– STARŠI veroučencev dajte vzgled svojim otrokom, da bodo pristopili k zakramentu svete spovedi. Tako se aktivno živi krščansko življenje.  Pri verouku ne bo svete spovedi. Spovedovanje je pred sveto mašo v soboto zvečer in pred vsako nedeljsko sveto mašo.

– Zaradi lažjega in hitrejšega načina posredovanja verskega tiska, bomo z novim letom naročnike preusmerili na pošto.

– Vse, ki imate doma starejše, bolne in bi ti želeli za praznike prejeti zakrament svete spovedi in sveto obhajilo, vabim, da njihovo željo sporočite.

– V torek, 16. 12. začnemo z božično devetdnevnico. Vabljeni k bogatim duhovnim trenutkom. 

– Župnijsko romanje v Rim bomo združili z obiskom g. Matjaža Roterja in z ogledom Rima in Asizija. Romanje bo štirdnevno, od 25. 4. do 28. 4. 2009. Cena je 300€. Prijavite se že lahko v Martinovem kotu. Zadnja možnost prijave je 15. marec in do takrat je potrebno plačati 100€ predplačila.

– V glasu župnije je priložena prijavnica za obisk kolednikov in blagoslov domov v božičnem času. Obisk kolednikov bo v župniji 27. 12 in 30. 12. od 16.00 do 19.00. Izpolnjeno prijavnico oddajte do 21. 12. Prosim, če se znova prijavite, čeprav ste se že lani, v tem primeru je ta prijava samo potrditev, da ni prišlo do spremembe. Hvala.