Oznanila za teden od 19.10. do 25.10.

– Vabljeni k zbiranju duhovnega šopka za duhovno prenovo Cerkve na Slovenskem. Kdor še želi listke si jih lahko vzame v Martinovem kotu.

– V Martinovem kotu sta vam že na voljo Marijanski koledar (2€) in pratika (5€)

– V Martinovem kotu so vabila in gradivo za seje v letu Evharistije, člani ŽPS-ja, prosim poskrbite, da boste pripravljeni za sejo.

– Starši in veroučenci, zlasti višjih razredov, poskrbite in spodbudite sebe in otroke, da prejmete milost svete spovedi. Pri verouku lahko največ štirikrat na leto omogočimo prejem milosti svete spovedi. Posledica pa je, da samostojno  izven veroučnih srečanj sploh ne pristopajo k temu zakramentu milosti. To je velika duhovna škoda. Posledica, človek je ločen od Boga.                  ČAS ZA SVETO SPOVED JE ZLASTI POL URE PRED SVETO MAŠO OB PETKIH, OB SOBOTAH, PRAV TAKO PRED MAŠO V NEDELJO IN PO MAŠI OB 10.00 IN ZVEČER PRED MAŠO.

– Molitev za vse nasilno pomorjene pri podmeji bo 25. 10. ob 16.15 pri križu. Vabljeni, da se molitve za rajne in vse prizadete udeležite.

– Prihodnjo nedeljo, (25. 10) bo večerna sveta maša ob 18.00 zaradi spremembe – prehod na zimski čas. Prav tako bodo ob tej uri vse ostale večerne maše.

– V sredo, 21. 10., na god sv. Uršule, bo sveta maša tudi pri podrunici svetega Marka. Vabljeni.

– Veroučenci vabljeni k otroškemu pevskemu zboru ob sobotah ob 9.00. Starši spodbujajte jih, dobro peti je dvakrat moliti.

– Zaradi birmanskih skupin, ministrantske vaje ne morejo biti po razporedu, ki je na koledarju, zato bodo zamaknjene za en teden. Naslednjo soboto bo ministrantsko srečanje ob 9.00 pred cerkvijo.
    
Kaj  so otroci povedali o    …