Oznanila za teden od 19.11. do 25.11.

MAŠA SV. KATARINA – v četrtek je tretji četrtek v mesecu in zato sv. maša pri sv. Katarini.
V nedeljo, 25. novembra, bomo prav na god sv. Katarine obhajali »katarinsko nedeljo« s sveto mašo ob 10. uri pri sv. Katarini. Lepo vabljeni da počastimo sveto ženo.

Koledarji, pratike… – sporočam vam, da lahko v Martinovem kotu dobite pratiko, marijanski koledar, listni koledar in še mnoge druge lepe knjižice za branje in darila. Prav tako se je prodaja pričela tudi pri sv. Mariji, kjer vam bodo gospe vse to ponudile pred in po svetih mašah.

KULTURNI VEČER V SNG MARIBOR
V nedeljo, 2. decembra, vabljeni v Narodno gledališče Maribor, kjer si bomo ogledali eno najveličastnejših Puccinijevih oper TURANDOT. Imejte v mislih, več informacij pa v naslednjem Martinovem listu.

Nedelja Karitas – v nedeljo, 2. decembra, bo nedelja Karitas, pa tudi že prva adventna nedelja. Člani Karitasa vam bodo ponudili adventne venčke.

Miklavževanje – na predvečer godu sv. Miklavža bo ta dobri mož zopet obiskal naše otroke. Miklavževanje bo v cerkvi pri sveti Mariji v sredo, 5. 12., po večerni sveti maši. Vse, ki bi se radi srečali s svetim dobrotnikom, prijavite do 30. novembra v Martinovem kotu ali meni osebno v župnijski pisarni. Cena Miklavževanja za posameznega otroka je 9 EUR in se plača ob prijavi!

Obnova oltarja sv. Križa lepo poteka. Sporočam vam, da ste do sedaj darovali za obnovo 3.670 eur. Obnova pa bo stala okrog 28.000 eur. Hvala za Vaš dar.