Oznanila za teden od 2.2. do 8.2.

– Veroučence petega razreda in njihove starše vabim na duhovno poglabljanje, ki bo od 6. 2. do 7. 2. na Šentlampertu. Odhod avtobusa bo ob 17.00 izpred župnijske cerkve. V soboto se pridružite starši pri kosilu; zaključimo s sveto mašo, ko odpeljete svoje otroke domov.

– Vabljeni, da se čimprej odločite in se prijavite za romanje župnije v večno mesto Rim. Vzemite si reklamni material in povabite še koga na romanje.

– Zadnji čas se dogaja, da je po končani maši veliko klepeta, prosim vas, da ohranjate svetost svetišča in k temu navajate tudi otroke.

– Župnija in društvo “POT” vas vabita na koncert, ki bo v  soboto, 7. 2., ob 19.00 v glasbeni šoli. Vstopnice po 4 evre dobite po maši in pred samim koncertom.

– V naslednjem tednu so prvi dnevi v mesecu. Vabljeni, da nadaljujete duhovno življenje, ki ste ga poglobili v adventnem in božičnem času. V teh dneh imate priliko za božje darove-milosti, pri sveti maši, molitveni uri in sveti spovedi. Vzemite si čas za Boga in On bo pomnožil vaš čas in delil darove milosti.