Oznanila za teden od 20.4. do 26.4.

– Romarji Rima, bliža se termin našega romanja, ki bo 26. 4., to je v nedeljo, ob enih ponoči pred cerkvijo, kakor ponavadi. Pot bomo začeli z blagoslovom romarjev.                   
Prosim, če v tem tednu poravnate ostali del stroška.  Dobro je, če imate zavarovanje za bivanje v tujini. Za prvi dan je potrebno vzeti hrana s sabo. Nekaj denarja vzemite za osebno porabo.

– VEROUČNA srečanja se nadaljujejejo normalno po urniku.

– V soboto bo ob 8.00 sveta maša pri Marku, Ob 9.00 je sveta spoved za otroke in starše prvoobhajancev pri sv. Katarini. Popoldne ob 16.00 bodo prvič prejeli zakrament svete spovedi veroučenci, ki obiskujejo srečanja pri sv. Martinu.

– Ob blagoslovu jedil je bilo darovano 1030€ Bog povrni.

– Zahvala vsem, ki ste v velikonočnem tridnevju sodelovali pri obredih, to je poglabljali svoj osebni odnos z Bogom, morda tudi zadoščevali. K temu nas Cerkev vabi. Hvala tudi za delo, ki ste ga v svetišču opravili pri pripravi le tega. Ne pozabite, da se je velikonočni čas šele začel, s tem milosti, ki jih okrona Sveti Duh.

– Srečanje staršev prvoobhajancev bo v ponedeljek, 4. 5. ob 18.00

PRI BOGU V VEČNOSTI                               
V velikem tednu je odšel k Bogu duhovnik Ivan Koren, nekdanji trboveljski kaplan. Bog ga je izbral, vzel izmed ljudi, postavil za ljudi in ga v času, ko praznujemo Jezusovo daritev človeštvu vzel k sebi, med svoje izbrane.