Oznanila za teden od 20.9. do 26.9.

– 20. 9. po sveti maši, bo v učilnici prvo srečanje biblične skupine. Vabljeni novi člani;

– 21. 9. po sveti maši bo v učilnici seja Župnijskega pastoralnega sveta;

– mladi od 9. razreda vabljeni ob petkih v župnišče, na mladinska srečanja, po sveti maši;

– 25. 9. ob 10.00 bo v primeru suhega vremena čistilna akcija pri cerkvi sv. Miklavža. Če je le mogoče, se udeležite akcije, da vrnemo lepo podobo cerkvi in njeni okolici. Prosim, če lahko orodje prinesete s seboj. Žal se je zaradi odsotnosti ne bom mogel udeležiti;

– 27. 9. po sveti maši, bo v učilnici srečanje za starše predšolskih otrok. Starši, ki želite izpopolnjevati versko vzgojo otroka, lepo vabljeni.

– v torek, 28. 9. po sveti maši, bo srečanje starejše zakonske skupine;

– 1. in 2. 10. bo za našo župnijo celodnevno češčenje Najsvetejšega. V petek 1. 10. bo pri sv. Martinu, v soboto 2. 10. pa bo pri sv. Katarini. Točnejši podatki o češčenju, bodo na voljo naslednji teden.

– v soboto, 16. 10. ob 20.00, bomo začeli z verskim izobraževanjem za odrasle. Odraslim, ki želite prejeti zakramente uvajanja v krščanstvo (krst, birma, evharistija) bodo srečanja veljala za katehumenat, ki bo trajal do velike noči 2012. Na srečanja ste vabljeni vsi: tisti, ki ste že kristjani in tisti, ki želite to postati.

– Med 24. in 28. 9. bom odsoten, ker imam v Skopju predavanje ob 350-obletnici smrti Vincencija Pavelskega in Ludovike de Marillac. Za pastoralne potrebe se obrnite na g. Franca Pelca.