Oznanila za teden od 21.9. do 27.9.

– Ob ustanovitvi nove župnije Sv. Marija je bila prvotna župnija razdeljena. G. župnik in ŽPS so dorekli mejo. Dogovorjeno je bilo tudi, da duhovnik župnije Sv. Marije duhovno oskrbuje dom ostarelih, duhovnik Sv. Martina pa bolnico. Prosim, če spoštujete voljo g. Franca Mlakarja in žps-ja.                 

– Ob 150. obletnici Slomškovega prihoda v Maribor ter 10. obletnici njegove beatifikacije, bomo obhajali ta dogodek v soboto,  26. 9. na nogometnem stadionu v Mariboru.
                           – Ob 11.00 bo pripravljalni program
                           – Ob 12.00 slovesno somaševanje                        Prav je, da se tega dogodka kot župnija udeležimo, zato se že lahko prijavite v Martinovem kotu. Zaradi dolge poti in velikosti prireditve je odhod prestavljen še za pol ure, torej izpred cerkve ob 9.00.

– Zahvala sodelavkam Karitasa za postrežbo staršev, sorodnikov in otrok ob srečanju preteklo nedeljo. Bog povrni.

– Danes popoldne vabljeni zakonci jubilanti, ki praznujete 5, 10, 15, 20, 25… obletnico zakona in ste sveti zakon sklenili v naši župnijski cerkvi in vsi, ki ste se preselili v našo župnijo in  vztrajate v ljubezni in zvestobi v svetem zakonu.

– V soboto, 26. 9. bosta praznovala zlato poroko zakonca Anton in Marija Hribar. Veselimo se z njima, učimo se vztrajnosti, hkrati pa ju podpirajmo z motvijo.