Oznanila za teden od 22.6. do 28.6.

Zadnje srečanje članov ŽPS-ja, bo v soboto, 27. 6., z odhodom v neznano. Odhod bo izpred cerkve ob 8.00. S seboj ni potrebno vzeti posebne opreme ali obleke. Planirajte si obveznosti tako, da se boste srečanja lahko udeležili. Hvala.

– Letošnji oratorij bo potekal od ponedeljka 6. 7 do petka 10. 7. Vabljeni otroci, starši, da otroke spodbudite in otroci, da nagovorite svoje prijatelje k skupnemu sproščenemu druženju in spoznavanju krščanskega načina življenja.

– Izšla je nova št. revije Misijonska obzorja. Vabljeni, da prebirate revijo, ki poroča o tretjem temelju krščanstva – misijonarstvu. Misijonarji niso samo v daljnih deželah, ampak smo vsi v svojem vsakdanjem okolju. Morda revijo tudi podarite.

DANES (21. 6., ob 16.00) bo spokorno bogoslužje. Vabljeni, da pridete točno, ker je priprava dobrodošla, potrebna, da se človek lahko nekoliko  umiri, pripravi in lepo opravi sveto spoved.

– Pred nami so prvi dnevi v mesecu, vabljeni pred Najsvetejše. Poskrbite tudi za ostarele, da jim omogočite duhovno oskrbo.

– Zahvaljujem se vsem, ki ste pomagali pri zbiranju sredstev za plačilo računa za obnovo cerkvene opreme. Zaradi zbiranja denarja, za plačilo računa, nismo plačali kvaterne nabirke, namenske, solidarnostne nabirke, zato prosim, da na prvo nedeljo, za zaporavnavo teh obveznosti, darujete svoj dar. Bog povrni.