Oznanila za teden od 23.8. do 29.8.

– Vsem, ki ste na kakršenkoli način sodelovali, da je bil praznik Marijinega vnebovzetja še bolj povzdignjen, se iskreni zahvaljujem.
       
– Zakonci, ki v letošnjem letu praznujete jubilej sklenitve zakonske zveze, ste vabljeni v nedeljo, 5. 9., ob 15. uri k zahvalni sv. maši. Zaradi priprav na slovesnost, naprošam vse zakonce, tudi tiste, ki ste bili poročeni drugje, da svojo prisotnost potrdite do 31. avgusta na župnijski ali osebni telefon: 059 014 680, 031 344 970. Ob prijavi sporočite sli želite tudi spominsko sliko, ki vaju bo spominjala na obletnico poroke. Prispevek zanjo je 20 evrov.

– Veroučno leto bomo pričeli v nedeljo, 12. 9., s sveto mašo. V ponedeljek, 13. 9., bo sestanek za vse starše veroučencev, ob 19. uri, v župnijski dvorani. Prijavnice za veroučno leto 2010/2011 bodo na voljo od 22. 8. dalje, v cerkvi oz. v župnijski pisarni. Prijava otroka je obvezna, ne glede na razred veroučne šole. Prijavnico dobro preberite starši in otroci. Če mislite, da izpolnjujete kar je navedeno na prijavnici, jo podpišite in prinesite v župnišče ali k prvi uri verouka. Učbeniki bodo na voljo od 1. septembra naprej v župnijski pisarni.

– Vsi, ki imate doma bolnika ali koga poznate, ki bi si želel obisk na domu, prosim, da mi to sporočite na župnijski telefon.