Oznanila za teden od 24.5. do 30.5.

– Srečanje za starše prvoobhajancev in priložnost za prejem zakramenta sv. spovedi bo v petek, 28. 5. po večerni sveti maši.

– Na praznik BINKOŠTI ste vabljeni bolniki k sveti maši ob 16.00. Pri tej sv. maši boste lahko prejeli tudi maziljenja, ki je Božja pomoč tistim, ki potrebujejo v starosti in bolezni še dodatne Milosti. Zato pravimo, da je to bolniško maziljenje in ne maziljenje za smrt. Po sv. maši vabljeni k prijetnemu druženju. Vernike naprošam za kakšne sladke dobrote za ostarele. Bog povrni.

– Naprošeni k molitvi, prošnja k Bogu, ko obravnavajo družinski zakon. Na žalost ne gre za prepoznavanje tehtnih razlogov za družino ali proti, temveč zgolj za merjenje moči in uveljavljanja svojega, čeprav niti predlagatelji sami ne stojijo za tem zakonom. Bogu hvala.

– Zahvala sodelavcem Karitasa za organizacijo pri obveščanju, prevozu … starejših do cerkve ter pogostitve po sveti maši. Bog povrni.

– Ob zaključku majniške pobožnosti v ponedeljek, 31. 5. bomo pri večerni sv. maši s petimi litanijami slovesno zaključili majniško pobožnost.

– Hvala za vaš dar, ki je namenjen plačilu kurilnega olja. Zbralo se je 350€, od tega je bilo potrebno plačati tudi tekoče račune, katerim je bilo potrebno še dodati 120€ iz blagajne.  .