Oznanila za teden od 25.10. do 31.10.

– Prejšnjo nedeljo ste darovali: pri sv. Martinu 253,73 evrov, pri sv. Katarini 66,70 evrov, skupaj 320,43 evrov.
Bog povrni!

– danes je v Stični diakonsko posvečenje Janeza Rusa. Odhod avtobusa je ob 13.00 izpred naše cerkve. Molimo za novega diakona in se Bogu zahvaljujmo zanj in za njegove starše;

– še naprej ste vabljeni k molitvi rožnega venca, pol ure pred večerno sveto mašo in ob sredah ob 18.30;

– v ponedeljek 25. 10, po sveti maši bo srečanje svetopisemske skupine;

– v torek 26. 10., po sveti maši bo srečanje molitvene skupine;

– bliža se 1. november, praznik vseh svetih in 2. november, spomin vseh vernih rajnih. V ta namen so pod korom pripravljeni listi, na katere vpišite imena tistih, za katere bomo molili rožni venec v cerkvi 1. novembra ob 18.00 in 2. novembra ob 17.00. Priložene so tudi ovojnice, v katere vložite molitvene namene in morebitni dar za cerkev.
Ovojnice oddajte v zakristiji ali v nabiralnik na župnišču;

– dušam v vicah pomagamo predvsem z mašnimi nameni. Naša župnija jih nima več niti za sproti. Zato vas prosim, da obudite čut za naše pokojne in druge namene, za katere lahko namenimo mašni dar. Vsak dan darujemo dva  ali tri (nedelje, prazniki) mašne namene. Če v prihodnje ne bo dovolj mašnih namenov, bomo prisiljeni odpovedati še kakšno sveto mašo. Čut do svete maše in do mašnih namenov je lahko pokazatelj življenja ali ne-življenja naše župnije.
Mogoče nam lahko pri tem pomaga vprašanje: Kdo bo namenil zame svete maše, če jih jaz ne namenim za nikogar?

– bliža se praznovanje našega farnega zavetnika, sv. Martina. Zunanja slovesnost bo v nedeljo 14. novembra, ob 10.00, ko bomo darovali slovesno sveto mašo. V sklopu martinovega praznovanja bomo 12. 11. ob 19.00 v cerkvi imeli koncert Komornega zbora Trbovlje in glasbene skupine Bee Geesus. V soboto 13. 11., pa bo v župnijski dvorani predavanje zakoncev Mojce Kucler – Dolinar in Matjaža Dolinar.