Oznanila za teden od 27.4. do 3.5.

– V času moje odsotnosti se obrnite na dhp. g. Franca Pelca.

– Nalednji teden začnemo teden za duhovne poklice. Če je mogoče se udeležite svete maše in molitve v ta namen.

– Pred nami so prvi dnevi v mesecu. Če smo praznovali veliko noč, potem to tudi nadaljujmo. Ne odlagajte svete spovedi, ne zanemarjajte češčenja Najsvetejšega. V kolikor sami ne čutite, da potrebujete zakrament svete spovedi, molitve, živega odnosa do Najsvetejšega, prosim pridite in svoje molitve, čas in žrtve darujte za druge, tako žive kakor rajne. Bog, ki vidi na skrivnem, bo na skrivnem tudi povrnil.

– Pred veliko nočjo sem obiskal okoli 20 starejših župljanov. Vabljeni starejši in ostareli, da se ne bojite duhovnika in zakramentov. Prav tako vabim vse, ki skrbite zanje, spodbudite jih k prejemanju zakramentov, ker jih prav v bolezni potrebujejo. 

– V soboto, 2. 5., bo na podružnici sv. Katarina maša ob 9.00. Po njej bo blagoslov traktorjev, pomoč kmetom pri njihovem delu. V preteklosti je bila kmetova delovna sila živina in če je ta zbolela ali se poškodovala, je bilo ogroženo življenje v družini, zato so se kmetje zatekali po pomoč za živali k Bogu z blagoslovi. Danes ne prosimo za blagoslov traktorjev, ker traktor ni živo bitje. Z blagoslovom se zavedamo in smo hvaležni, da je človek s svojim razumom naredil varen pripomoček, s katerim si človek pomaga. Je torej blagoslov ljudi in trenutkov, v katerih je potrebno pravilno odreagirati, da se izognemo nesreči.

– Srečanje staršev prvoobhajancev bo v ponedeljek, 4. 5. ob 18.00

– Prvo nedeljo, bo dar namenjen za plačilo obnove križevega pota,
 
– Pred nami je mesec maj, vabljeni k majniški pobožnosti. Vabljeni, da se tudi po vaseh zbirate ob nedeljah pri vaških kapelicah v molitvi rožnega venca in Marijinih litanijah. Na prvo majsko nedeljo bodo šmarnice pri Miri Topole ob 15.00. Namesto molitvene ure pa bodo šmarnice ob 17.00 pri Hribškovi kapeli.