Oznanila za teden od 29.10. do 4.11.

– V naslednjem tednu je zapovedani praznik Vseh svetih. Svete maše so ob 7.00 in 10.00, na Katarini ob 9.00. Ob 18.00 bo v župnijski cerkvi molitev rožnega venca za rajne. Molitvene ure ob 17.00 ne bo.

– Na praznik Vseh svetih bo na pokopališču besedno bogoslužje ob 15.00 in potem blagoslov grobov.

– V petek je spomin vseh rajnih. Po jutranji sveti maši bo blagoslov starega pokopališča.

– Ta teden so prvi dnevi v mesecu. Vabljeni k češčenju Najsvetejšega, prejemu zakramenta spovedi, sveti maši. Sporočite za obisk bolnikov.

– V nedeljo, 4. 11., bo ob 15.00 v Dramljah diakonsko posvečenje. Vabljeni, da se posvečenja udeležite, če vam dopušča čas.

– Prihodnja nedelja je zahvalna. Vabljeni, da do petka prinesete darove za dekoracijo cerkve. Skupino Prenova prosim za praznično ureditev cerkve.

– Škof Anton Stres bo to nedeljo ob 15.00 posvetil cerkev Svete Marije, Matere Cerkve. Vabljeni, da skupaj praznujemo posvetitev svetišča. Zaradi slovesnosti molitvene ure pred večerno sv. mašo ne bo.

– Nabirka naslednje nedelje bo namenjena poravnavi računa za oltar.

OBVESTILO !
Po dobrih dveh letih bivanja v župniji se med drugim tudi na spodbudo ljudi odločam za uvedbo časovnih terminov, ko sem v pisarni, da lahko uredite pastoralne, zakramentalne, matične…, zadeve, za kar župnija tudi je.
PONEDELJEK: 8.00 – 9.00 in 18.00-19.00
TOREK: 17.00 – 19.00
SREDA: – DUHOVNIŠKI DAN – ODSOTEN
ČETRTEK: PO SVETI MAŠI, večinoma tudi uro pred molitveno uro
PETEK: 8.00 – 10.00 in uro pred sveto mašo
SOBOTA: DVE URI PRED SVETO MAŠO  (zjutraj verouk – Katarina)
NEDELJA IN PRAZNIKI: – GOSPODOV DAN

Vedno pa sem dosegljiv na telefonski številki, ki sta objavljeni v Glasu župnije ali preko interneta.
To niso uradne ure, ker duhovnik ni uradnik!
Termini so zapisani z nameni, da takrat, ko pridete in potrebujete duhovnika, ne trkate na zaprta vrata župnišča. Na ta način tudi duhovnikovo delo za župnijo ni preveč ovirano. Hvala za razumevanje.