Oznanila za teden od 29.7. do 11.8.

Župnijsko romanje: V soboto, 31. 8, pod geslom »Potep po Prekmurju« potekalo župnijsko romanje. Do 25.8. se prijavite v Martinovem kotu ali v župnišču. Cena romanja je 10 € za posameznike, za družine pa 20 €. Prijava bo veljavna, ko bo plačilo poravnano v celoti. Odhod bo ob 6.30 izpred župnijske cerkve.

Prijavnice za verouk: Od 15. 8. dalje bodo pod korom ali v župnišču na voljo prijavnice za verouk, katere je potrebno obvezno izpolniti. Prijavnice bodo dvojne: ene za prvi razred, druge pa za ostale razrede. Dobro preberite vsebino na prijavnici. Če se z vsebino strinjate, potem prijavnico skupaj z otrokom podpišite in izpolnjeno prinesite v župnišče do 7. 9. V novo veroučno leto bomo vstopili 8. 9., s sveto mašo ob 10.00.

Možnost za pogovor: Vsake toliko časa opomnim, da sem na voljo za pogovor, še posebej v zvezi z duhovnim življenjem. Služba duhovnika je predvsem v tem, da je spremljevalec zaupanih mu ljudi na duhovnem področju. Gotovo je, da se med sveto mašo ne da odgovoriti na vsa vprašanja, ki zadevajo krščanstvo in krščansko duhovnost. Na voljo sem vam za vsa vprašanja, ki se tičejo duhovnega življenja. Prosim, da me prej pokličete, da se za pogovor dogovorimo.