Oznanila za teden od 3.3. do 9.3.

– Spovednik je na voljo za sveto spoved v petek in soboto pred sveto mašo, prav tako v nedeljo pred prvo, deseto in večerno sveto mašo. Resna priprava na veliko noč se kaže v pravočasni skrbi za svojo dušo v vseh 40. dneh in ne pa tik pred veliko nočjo!

– Peti postni govor bo v nedeljo, 9. 3., ob 16.00 v župnijski cerkvi. Nagovoril nas bo g. Jože Kužnik. Po govoru bo spokorno bogoslužje in sveta spoved.            
     
– Molitev rožnega venca pred nedeljsko sv. mašo ob 10. uri vodijo družine. Vabljeni!

– Srečanje za starše veroučencev 2. razreda bo v ponedeljek, 3. 3., ob 18. uri.

– Srečanje bralcev Božje besede bo v četrtek, 6. 3., po večerni sveti maši.

– V Martinovem kotu so knjižice s križevimi poti: družinski, evharistični in križev pot ljubezni do bližnjega. Cena je 2,10€.

– Prijave za romanje v Međugorje sprejemamo do zapolnitve prostih mest. Cena romanja je 139€. Vrnjeni plačani znesek dobite v primeru odpovedi romanja, če romanje zavarujete v znesku 10€. Ob prijavi je potrebno plačati 50€ in eventuelno zavarovanje.

– Bog povrni za vaš dar, s katerim bomo krili stroške obnove tabernaklja in križevega pota. V mesecu februarju se je v ta namen vključno z nedeljsko nabirko zbralo 1.270€. Bog povrni za vsak vaš!

– Obisk bolnikov v tem mesecu bo na prvi petek. Vsi, ki bi želeli pred velikonočnimi prazniki prejeti svete zakramente in se tako pripraviti na praznovanje Jezusovega vstajenja, lahko sporočite duhovniku, da vas obišče.

– Oljčne vejice za blagoslov zelenja na cvetno nedeljo boste prihodnji teden lahko dobili v Martinovem kotu. Dar, ki ga boste ob tem darovali bo, je namenjen za obnovo primorskih cerkva.                                                           

MOLITEV KRIŽEVEGA POTA PO SKUPINAH:
NEDELJA, 2. 3.: SV. MIKLAVŽ – BRALCI
PETEK, 7. 3.:  ŽUPNIJSKA CERKEV – MLADI
NEDELJA, 9. 3.: ŽUPNIJSKA CERKEV – SPOKORNO BOGOSLUŽJE
PETEK, 14. 3.: ŽUPNIJSKA CERKEV – VEROUČENCI 3., 6. in 8. razreda
NEDELJA, 16. 3.: SV. MIKLAVŽ – ČLANI ŽPS