Oznanila za teden od 5.1. do 11.1.

Srečanje staršev petega razreda bo v torek, 13. 1. ob 18.00. Starši, kljub obilici dela in skrbi vas prosim, da se srečanja udeležite. Hvala.

–  Vse, ki ste sodelovali v koledniški akciji, prosim, da se zberete pred župnijskim domom v torek, 6. 1., ob 16. uri. Veselo sporočilo o Jezusovem rojstvu boste posredovali tudi vsem, ki bivajo v Domu upokojencev.

JANUARSKI VEČERI Srečanja se začnejo, kot vedno, ob 19.00 Namen “januarskih večerov” je tudi sodelovanje poslušalcev, zato vas vabim, da po predstavljeni temi postavite vprašanja, ki so se vam zastavila med poslušanjem.

        JANUARSKI VEČERI:

PETEK, 9. 1. – “Kultura Cerkve ni enaka kulturi mladih” -p. Branko Cestnik
SOBOTA, 10. 1..- “Odnos med generacijami – psihično nasilje” -center Bližina
PETEK, 16. 1. – “Sveti Pavel – Učitelj življenja” -dr. Maksimiljan Matjaž
SOBOTA, 17. 1. – “Življenje v eno, dvoje, troje?” -zakonca SITER
PETEK, 23. 1. –  “Otrokova popotnica na poti v samostojnost” -družinski center MIR
SOBOTA, 24. 1. – “Ali slišimo mlade?” -zaporniški duhovnik Robi Friškovec
PETEK, 30. 1. – Vlado Pečnik

KOLEDNIKI: Bog povrni vsem, ki ste sodelovali in vsem, ki ste jih sprejeli. V zgornjem delu župnije in Knezdolu je bilo podarjenih 735€, v mestu  je bilo darovanih 573€.

V Martinovem kotu lahko oddate naročilnico za verski tisk za leto 2009. Na osnovi zbranih podatkov boste želeni verski tisk dobivali po pošti. Naročilnici priložite naročnino za izbrani tisk, razen naročnine za revijo Ognjišče. Naročnino za Ognjišče boste poravnali po položnici, ki bo priložena februarski številki omenjene revije.
Prosimo, da naročilnice oddate v Martinov kot do 18. januarja. Naročnino za verski tednik Družina je mogoče poravnati v več obrokih.