Oznanila za teden od 6.2. do 12.2.

MAŠA DOM FRANCA SALAMONA
Na drugi petek v mesecu, 10. februarja, bo sveta maša kot običajno v domu Franca Salamona ob 10. uri. Prav je, če imate koga v domu, da mu tudi vi omogočite, da se lahko udeleži svetega bogoslužja.

PEVSKO VABILO
Župnijski pevski zbor vabi vse, ki imate veselje do petja in se zavedate, da je za lepo bogoslužje potrebno tudi veliko vložiti, da se jim pridružite. Še posebej vabijo pevke in pevci v svojo sredo tenoriste. Vsem nam je poznana prilika o talentih, zato vas povabim, da svojega pevskega talenta ne držite zakopanega, ampak da ga odkopljete in se pridružite pevskemu zboru. Glede ostalih informacij se obrnite na katerega od pevcev ali organistov! Res lepo vabljeni!

DUHOVNE VAJE – KANČEVCI
Še vedno se lahko prijavite za duhovne vaje v Kančevcih. Z voditeljem p. Janezom Poljanškom je dogovorjeno, da se lahko duhovnih vaj poleg zakoncev udeležite tudi drugi: samski, ovdoveli, razvezani. Še posebej lepo vabljeni zakonci z dolgoletnim zakonskim stažem! Vsak je res lepo povabljen, da si vzame čas in se udeleži duhovnih vaj, ki se bodo pričele v četrtek, 23. 2., z večerjo ob 18.30, končale pa se bodo v nedeljo, 26. 2. 2017, s kosilom. Za odraslega je na dan polni penzion 19 €, za tri dni to pomeni 57 €. Prijavite se najkasneje do 6. 2. v župnijski pisarni ali pri Gregorju Špajzerju. Tudi, če nimate prevoza, se lahko prijavite, za prevoz bomo poskrbeli!

DRUŽENJE OB ROČNIH DELIH
V četrtek, 9. februarja, se v župnijskem domu pri sv. Mariji začenjajo srečanja za vse, ki imate radi druženje, imate talente kvačkanja, pletenja in ustvarjanja ročnih del. Druženja bodo potekala vsak drugi četrtek v mesecu od 16. ure dalje. Lepo vabljeni.

MAŠA SV. KRIŽ – RETJE
Ob bližnjem godu sv. Valentina bomo sveto mašo obhajali ob lepem oltarju, posvečenem temu ljudskemu patronu, ki ga imamo v cerkvi v Retju. Sveto bogoslužje bo v nedeljo, 12. februarja, popoldne ob 16. uri in tudi na sam god sv. Valentina, 14. 2., ob 10. uri.


 
Po zakramentu svetega krsta bo danes sveti Cerkvi pridružen Primož Smodiš.

V minulem tednu smo se poslovili od rajnega Srečka Flere (Loke 24). Spomnimo se ga v molitvi.