Oznanila za teden od 8.12. do 14.12.

STARŠI veroučencev dajte vzgled svojim otrokom, da bodo pristopili k zakramentu svete spovedi. Tako se aktivno živi krščansko življenje.  Pri verouku ne bo svete spovedi. Spovedovanje je pred sveto mašo v soboto zvečer in pred vsako nedeljsko sveto mašo.

– DOBROTNIKI KARITASa, prosim vse, ki prinašate obleke, obutev.., da prinašati samo v terminu, ki je za to določen. V zadnjem času so ljudje že ozaveščeni, da se darovane stvari ne odvržejo kar pred vrata. V zadnjem času pa ravno župljani najbolj kršijo urnik, zato vas prosim, da se ga držite, saj ste vendar vzor ostalim.   
 
– V soboto bo ob 9.00 ministrantsko srečanje.

– V soboto ob 10.00 bodo vaje za sodelovanje pri božičnici.

– Zaradi lažjega in hitrejšega načina posredovanja verskega tiska, bomo z novim letom naročnike preusmerili na pošto. S tem boste prejeli časopis tudi, če boste zadržani. Hvala za razumevanje.

– Vse, ki imate doma starejše, bolne in bi ti želeli za praznike prejeti zakrament svete spovedi in sveto obhajilo vabim, da njihovo željo sporočite.

– V torek, 16. 12. začnemo z božično devetdnevnico. Vabljeni k bogatim duhovnim trenutkom, ki vam bodo v pomoč pri doživetju skrivnosti prihoda Odrešenika kot deteta. 

– Na tretjo adventno nedeljo bo popoldne ob 16.00 spokorno bogoslužje. Na voljo bosta duhovnika iz sosednjih župnij.