Oznanila za dni od 2.7. do 15.7.

Oratorij: Od 2. – 6. 7. bo v naši župniji potekal oratorij z naslovom »Grem jaz«, ki je namenjen otrokom iz obeh trboveljskih župnij. Vsak dan bomo »naše srečanje« pričeli ob 9.00 in končali ob 15.00. Za prehrano bo poskrbljeno, razen v četrtek, ko bomo imeli športni dan. Prosim, da tega dne starši sami pripravite otrokom malico. Kdor še ni poravnal prispevka (17 €), naj to stori v doglednem času.

Cerkev sv. Miklavža: Prejšnji teden smo okoli cerkve sv. Miklavža pričeli urejati sistem za odvajanje vode, da bi cerkev zavarovali pred napadom vlage. Vlaga in »zob časa« sta načela notranjost cerkve, posebej še glavni oltar. Zato imamo namen restavrirati glavni oltar, za kar pa še iščemo izvajalca. Za zunanja dela, smo se na podlagi predloženih dveh predračunov odločili za podjetje Marodi d.o.o. Predračun znaša 9.465,12 €. Glede na to, da ste sproti seznanjeni z mesečnimi in letnimi prihodki in odhodki župnije, lahko sklepate, da bo župnija ob obnovitvenih delih cerkve sv. Miklavža zabredla v globok minus. Če ima kdo kakšen predlog, kako bi župnijo rešili rdečih številk, naj to predstavi župnijski skupnosti. Pri sv. Miklavžu do septembra ne bo svete maše.

Pogovor: Že trikrat je bilo napisano, da lahko vsak, kdor želi, pride na pogovor v zvezi z mašnimi nagovori ali čim drugim. Od tretjih oseb slišim, da je v zvezi z nagovori veliko nejasnosti. Lahko vam zagotovim, da vam namesto mene, v zvezi z mojimi nagovori, nihče drug ne bo mogel dati pojasnila. Ne bojte se in pridite na pogovor!

Martinov list: Med počitnicami bo izhajal na štirinajst dni.