Oznanila za teden od 11.7. do 24.7.

– Na praznik Svetih Petra in Pavla ste za »Petrov novčič«, ki gre v Rim, darovali pri sv. Martinu 47,95 €, na praznik Srca Jezusovega ste darovali 58,28 €. Pri sv. Katarini na omenjena praznika in med sveto mašo preteklo nedeljo, ni bilo darovano ničesar. Darovi, ki ste jih po sveti maši darovali novomašniku Janezu, so namenjeni osebno za njega. Od teh darov je daroval za župnijo 570 €, za župnijsko karitas pa 620 €. Bog povrni!

– Novomašna slovesnost in vse, kar je povezano z njo, je potekala gladko, po zaslugi dobre organizacije. Vesel sem, da smo praznovali pri sv. Martinu in pri sv. Katarini, kjer smo obhajali večernice. Še enkrat, iskrena hvala vsem, ki ste na kakršen koli način prispevali k veličastju novomašne slovesnosti. Za v prihodnje vabim, da se v pripravo slovesnosti in drugih župnijskih zadev še bolj široko vključite vsi, ki čutite, da pripadate župniji in s tem Cerkvi. Naj vas ne bo sram, da se sami ponudite za pomoč. Vsi, ki pa ste že aktivno vključeni pri dogajanju v župniji, vas prosim, da imate še bolj odprto srce za tiste, ki bi se radi aktivno uvedli v življenje z župnijo.

– V počitniških dneh bom bolj pogosto odsoten iz župnije. Predvsem bo to med 18. 7. in 4. 8. V tem času bomo tudi šli z oratorijskimi animatorji v Makedonijo. Za pastoralne potrebe se obrnite na g. Franca Pelca. Ob nedeljah pa me bo nadomeščal lazarist g. Tone Lavrič.

– V juliju in avgustu ne bo svete maše pri sv. Miklavžu. V zadnjih mesecih je tam obisk slab. Prosim, da od septembra naprej poskrbimo, da bo cerkev sv. Miklavža zaživela.