Oznanila za teden od 14.1. do 20.1.

– Prihodnji teden se nadaljuje drugi sklop januarskih večerov. Zgibanka s programom o temah in predavateljih januarskih večerov je na voljo na mestih za oznanila. Prosim, bodite pozorni in poleg oznanil vzemite tudi druga obvestila, ki so Vam na voljo.

– Srečanje za starše veroučencev 2. razreda bo v četrtek, 17. 1., ob 19. uri, za starše veroučencev od 4. do 7. razreda ter starše otrok, ki obiskujejo 1. razred verouka, bo srečanje v torek, 22. 1., ob 19. uri.

– V mesecu aprilu, od 27. – 30. 4., načrtujemo štiridnevno župnijsko romanje. Turistična agencija Ariturs nas bo popeljala v Medžugorje, Mostar in Sarajevo. V Martinovem kotu se že lahko prijavite. Za potovanje v Bosno je potreben potni list. Če bi bilo več interesentov, je mogoče dobiti tudi skupni potni list za ta čas.

– Nabirka, ki je bila darovana preteklo nedeljo, je že namenjena za  obnovo tabernaklja in križevega pota. Bog povrni!

– V soboto, 19. 1., ob 10.00 bo ministrantsko srečanje. Srečanje je sestavljeno iz vaje, ki traja približno eno uro, pol ure je namenjeno  sprostitvi.

– Do konca januarja lahko v Martinovem kotu oddate naročilnico za verski tisk. Naročnino je mogoče poravnati v dveh delih.

– V četrtek, ob godu Antona, puščavnika, bo ob 8. uri sv. maša pri Sv. Marku. Vabljeni!