Oznanila za teden od 21.1. do 27.1.

– BRALCI! V letošnjem letu med tednom berite berila, ki so označena “LETO II”.

– Srečanje za starše veroučencev od 4. do 7. razreda ter za starše otrok, ki so vključeni v 1. razred veroučne šole, bo v torek, 22. 1., ob 19. uri.

– V mesecu aprilu, od 27. – 30. 4., načrtujemo štiridnevno župnijsko romanje. Turistična agencija Ariturs nas bo popeljala v Medžugorje, Mostar in Sarajevo. V Martinovem kotu se že lahko prijavite. Za potovanje v Bosno je potreben potni list. Če bi bilo več interesentov, je mogoče dobiti tudi skupni potni list za ta čas.

– Prvi del priprave na prejem zakramenta sv. krsta vašega otroka bo v petek, 25. 1., ob 17. uri. Starši ste nosilci vzgoje in vrednot, zato bi naj najprej sami bili seznanjeni in usposobljeni za to nalogo.

– Vabilo za sejo ŽPS, ki bo v sredo, 30. 1., ob 19. uri, ter zapisnik zadnje seje vzemite v Martinovem kotu.

– Do konca januarja lahko v Martinovem kotu oddate naročilnico za verski tisk. Naročnino je mogoče poravnati v dveh delih.

– Skupnost Emanuel organizira za mlade vikend od petka, 15. 2., do nedelje, 17. 2., v katerem bi bolje spoznali vero, si odgovorili na pomembna življenjska vprašanja, odkrivali, kako so mladi povezani z Bogom in o tem spregovorili tudi drugim. Posebej vabljeni na molitev v soboto zvečer, 16. februarja, ob 20.00 k Sv. Jožefu v Celju.

– Prihodnji teden bo nabirka, namenjena za ogrevanje cerkve in župnijskih prostorov. Hvala za vaš dar.

– V petek in soboto zaključujemo letošnji sklop “JANUARSKIH VEČEROV”. V petek, 25. 1., bo predavanje Darinke Kobal z naslovom: Zmaga nad osebno krizo, zmaga in blagoslov za družino. V soboto, 26. 1., bo zadnji del razmišljanja na temo zdraviti zakon in družino.

– V petek, 25. 1., bo sklep osmine za edinost kristjanov. Vabljeni k bogoslužju!