Oznanila za teden od 22.12. do 28.12.

STARŠI bodite vzgled svojim otrokom, da bodo pristopili k zakramentu svete spovedi. Pri verouku ne bo svete spovedi.  

– Vse, ki imate doma starejše, bolne in bi ti želeli za praznike prejeti zakrament svete spovedi in sveto obhajilo, vabim, da njihovo željo sporočite.

– Prosim za čiščenje cerkve v ponedeljek, 22. 12. ob 15.00.

– Betlehemska luč miru vas čaka v Martinovem kotu.

– Na zadnjo nedeljo v letu, ko je nedelja Svete Družine bo po deseti sveti maši blagoslov otrok. Starši pripeljite otroke k blagoslovu.

– 28. 12., bo po večerni maši koncert Ženskega pevskega zbora z Dola pri Hrastniku in našega cerkvenega pevskega zbora v naši župnijski cerkvi. Vabljeni.

– Na sveti večer, silvestrovo in svete tri kralje se dom blagoslovi z blagoslovljeno vodo in pokadi s kadilom. Družine ne opuščajte tega družinskega “svetega” obreda. V Martinovem kotu je mogoče dobiti kadilo…

– Na god Sv. Štefana bo pri bogoslužju blagoslov soli, naslednji dan na god Sv. Janeza pa blagoslov vina.
– Na podružnici, kakor je običaj, bo blagoslov konj.

Veroučenci začnejo z veroučnimi srečanji zopet 5. 1. 2009.

– Blagoslov domov ob božičnih praznikih bo od 26. 12. 2008 dalje. Prijavite se, ker so vedno kakšne spremembe za katere ne vem, če se ne prijavite. Hvala za razumevanje.

Sveta Družina naj nakloni obilo blagoslova vsem, ki ste se trudili in z veliko ljubeznijo pripravljali jaslice v naši župniji.

– Prijavite se za obisk oznanjevalcev – kolednikov, da je Bog med nami kot človek Jezus Kristus.  Obisk le-teh bo 27. 12. in 30. 12. od 16.00 do 19.00.